Лудогорец приготви милион за нов нападател


Лудогорец приготви милион за нов нападател

1025 0

Спортно-техническият щаб на Лудогорец вече се оглежда за възможни варианти да бъде закупен централен нападател за евентуалното участие на тима в групите на Шампионската лига, пише "България Днес".

Миналата вечер "зелените" завършиха 2:2 като гост на Партизан и имат да преодоляват още един съперник до заветните групи. Головете на стадион "ЮНА" отбелязаха Трайкович (19, авт.), Марселиньо (21) и Шкулетич (30, 35).

За целта босът е готов да отдели до един милион евро. Накъде са насочени погледите на скаутите засега не е ясно. Титулярят Роман Безяк този сезон не е сътворил нищо запомнящо се и трябва да има алтернатива, смятат от треньорското ръководство.

Също така ще бъде направено всичко за привличането и на централен защитник, където също е слабо звено в състава, а и бранителите от повече от година все се контузват и се налага отбраната често да бъде прекроявана. В защита на "ЮНА" "орлите" не стояха добре и допуснаха множество неточности.

Домусчиев бил готов на драго сърце да се раздели с парите, тъй като само за участието си, ако се класира отборът, в клубната каза ще влязат към 8 милиона евро, отделно зависи кои биха били съперниците, може да има и сериозни приходи от тв права, а и за победа УЕФА дава допълнителни 500 000 евро.

Пред свои приближени след мача в Белград Домусчиев бил казал: "Не искам да сме като Левски през 2006 година". Тогава "сините" се паднаха в група с Барселона, Челси и Вердер, загубиха и шестте си мача с голова разлика 1:17.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички