Матушев: Ще търсим максимума срещу Лудогорец


Матушев: Ще търсим максимума срещу Лудогорец

1231 0

"Лудогорец е най-силният отбор в България. Възхитих се на играта им от снощи. Всичко това, което те правят, е за българския футбол и за "А" група. Ние ще гледаме да им се противопоставим", заяви треньорът на Локомотив (Пловдив) Неделчо Матушев на пресконференция преди мача на "смърфовете" с българския шампион.

"Готвим се за мача с Лудогорец. Само с Дяков имаме проблеми. Той се възстановява. Има леки оплаквания от още няколко момчета, но нищо сериозно. Работим всяка седмица.

Лудогорец имат доста класни футболисти и мисля, че съставът им ще бъде съвсем друг от този, който видяхме снощи. Ще направим всичко възможно да им се противопоставим и да изкараме максимума в този мач. Трябва да се възползваме от шансовете, които ще имаме. Този мач може да ни повдигне самочувствието, както на играчите, така и на нас - треньорите. В този двубой играчите могат да надскочат себе си и да покажат, че вървим по правилен път", каза още треньорът на Локо (Пловдив).

Матушев коментира и възможността дошлият през седмицата от ЦСКА Здравко Илиев да попадне сред стартовия състав: "Здравко Илиев е здрав, тренира с отбора. Ще преценим преди мача кои играчи ще попаднат в групата за мача".

Треньорът на пловдивчани изказа и мнението си за възможността Спас Делев да се завърне в състава:

"Разговаряхме със Спас Делев преди началото на сезона. Той каза, че чака трансфер в чужбина". Обявихме му нашите условия, всеки сам си решава какво да прави и дали при тези условия да защитава фланелката на Локомотив (Пловдив)".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички