Домусчиев след Партизан: Лудогорец може много повече


Домусчиев след Партизан: Лудогорец може много повече

1460 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че елиминирането на Партизан за втора поредна година в третия квалификационен кръг на Шампионската лига не е таванът на отбора. Той вярва, че "орлите” могат много повече.

"Доволен съм от класирането за плейофите. Това е победа на футболистите и на цялото ръководство на клуба. Мачът бе тактическо надлъгване. Въпросът бе кой ще издържи психически. Не мога да кажа дали ще успеем да влезем в групите на Шампионска лига. Това е Божа работа. Отборът обаче не е подготвен добре. Като цяло пропуснахме подготовката. Или, по точно, тя не бе ползотворна. Това е мнението и на брат ми (б.р. - Георги Домусчиев)", заяви босът на разградчани, цитиран от "Тема спорт”.

"Винаги съм вярвал в качествата на Георги Дерменджиев и затова му дадох шанс за изява. Сега ще разчитаме на него да направи чудо и да вдигне тима за следващия кръг. В Белград допуснахме слабости, но на моменти показахме и истинското лице на отбора. Доволен съм от подкрепата, която ни оказаха българските фенове на стадиона. Те са доволни от класирането, но не и от представянето. Лудогорец може много повече", категоричен бе Домусчиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички