Здравков е категоричен, че няма да променя нищо в Лудогорец


Здравков е категоричен, че няма да променя нищо в Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1070 0

Треньорът на Лудогорец Антони Здравков заяви, че не смята да променя нищо в играта на тима, въпреки отпадането от Лига Европа. 

"Недостатъчно е равенството като резултат. Искахме да победим в този мач, да демонстрираме класа. В днешния мач ни липсваше шанс пред гола. АЕК ни затрудни при изнасянето на топката. Това допринесе за по-бавната ни игра. Липса на шанс е това. Това са футболисти, които са се доказали", заяви наставникът. 

"Не бих променил нищо сега, бях убеден, че това са футболистите, с които трябваше да излезем. Резултатите не липсват във вътрешното първенство, тук липсват. АЕК има голям брой чуждестранни футболисти и нещата са несъпоставими с нашето първенство. Смятах, че някой от стартовите 11 може да стигне до гола, затова не бързах със смените.

Съвсем нормално е отборът да търси в последните два мача своето. Съперникът се опита да се изнесе по-високо и да забави скоростта ни. Получи се противодействието ни много добре, но впоследствие не можахме да завършим атаките.Бяха предупредени нашите футболисти, че при корнери те разиграват топката по земя", допълно още Здравков. 

Капитанът Светослав Дяков също сподели подобно мнение след двубоя - ето какво заяви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички