Лудогорец прави зимна чистка в състава, на изхода са четирима


Лудогорец прави зимна чистка в състава, на изхода са четирима
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

10470 0

В Лудогорец са твърдо решени да направят зимна чистка в състава си. За това е допринесла и загубата от ЦСКА в последния за годината мач между двата тима, след който част от феновете на "орлите" призоваха за "тотална чистка" в клуба, пише "България Днес".

След поражението в София разградчани ще зимуват на върха в Първа лига със само 2 точки преднина пред "червените". Затова през януари неминуемо ще се стигне до раздяла с футболисти. Изданието споменава имената на разочаровалите през есента Мануел Луис да Силва Куфамана-Шоу, Шакил Пинас, Оливие Вердон и Алекс Сантана.

Промени ще има и на треньорския пост. От Разград ще търсят треньор с авторитет за тима, като Станислав Генчев повече няма да е начело. Той обаче по всяка вероятност ще остане на работа в клуба.

Същевременно, ще се работи и по селекцията при "орлите". Приоритет там е намирането на качествен атакуващ халф, какъвто в момента липсва на тима. Ето в кой известен български футболист се твърди, че са се прицелили от Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички