Стойчо Младенов: Отнеха ни две титли по най-наглия и безсрамен начин!


Стойчо Младенов: Отнеха ни две титли по най-наглия и безсрамен начин!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2536 0

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че са им отнели "две стопроцентови титли по най-наглия и безсрамен начин". Думите на Младенов са във връзка с битката за титлата с Лудогорец в Първа лига. Треньорът очаква "удари под кръста" и през пролетта, като подчерта, че "тази попара съм я ял" и "знам за какво става въпрос".

"Знам какво още ни трябва, знам какво трябва да прибавим, но де факто знам и ответната страна какви мерки ще предприемат и т.н. Тази попара съм я сърбал доста. Отнеха ни две стопроцентови титли по най-наглия и безсрамен начин", започна Младенов пред "Нова телевизия".

"Дали очаквам удари под кръста и през пролетта? До този момент поне така е било, ще бъда много изненадан, ако нещата са честни и всичко е поставено да се решава на зеления терен. Това най-много ме притеснява, честно казано. Да, защото пак казвам - ял съм я тази попара и знам за какво става въпрос", добави още треньорът на ЦСКА.

След победата над Лудогорец Стойчо Младенов отправи остри нападки към "орлите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички