Десподов: По-сладко е след победата над ЦСКА, трябва да наказваме и в Шампионска лига


Десподов: По-сладко е след победата над ЦСКА, трябва да наказваме и в Шампионска лига
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2457 0

Звездата на Лудогорец Кирил Десподов говори преди заминаването на отбора за Словения, където ще се изправят срещу отбора на Мура във втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Десподов се надява "орлите" да играят по начина, по който са го сторили срещу ЦСКА на финала за Суперкупата на България.

"По-сладко е след победата над ЦСКА, но сме сериозни и концентрирани за мача утре. Трябва да правим същото, каквото направихме в предните мачове - дисциплина, мотивация. Трябва да си очакваме момента и да наказваме. Надявам се, че ще сме все по-добри в следващите мачове. Да, наистина играта бе доста силна. Силно се надявам да играем по същия начин, както срещу ЦСКА", заяви Десподов.

"Мура сигурност е по-сериозен отбор, но ако ние сме концентрирани и си гледаме само нашата игра, мисля, че няма да имаме много сериозни проблеми, да не казвам големи думи, но сме там само за победа. Мура играе по-различно от Шахтьор (Солигорск), но нашата тактика е най-важната, тяхната няма смисъл да я гледаме.

Излизаме, играем, съобразяваме се с противника, разузнаваме го добре и така. Винаги е по-добър вариант. Пред наши фенове, вкъщи играем, така че е по-добре. Но важно е да направим добър резултат сега. Рано е да се мисли за жребия в третия кръг. Нека до остраним Мура и тогава ще мислим за следващия кръг", добави още крилото. 

А какво каза техническият директор на Лудогорец Козмин Моци за предстоящия мач с Мура - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички