Лудогорец подсилва атаката си с млад аржентинец


Лудогорец подсилва атаката си с млад аржентинец
Снимка: Getty Images

1451 0

Още едно име от зимната селекция на Лудогорец стана достояние на медиите. Според южноамерикански журналисти от Разград са отправили оферта за аржентинския нападател Матиас Тисера, който е собственост на Атлетико Платензе. От Лудогорец са пратили оферта за закупуването на 90% от правата на футболиста.

25-годишният нападател е юноша на Нюелс Олд Бойс, играл е след това за тимовете на Килмес и Индепендиенте Ривадавия. През март миналата година Атлетико Платензе откупи играча от Нюелс Олд Бойс за сумата от 220 хиляди евро. Договорът на Тисера с Атлетико е до 31 декември 2022 година.

Към момента журналистът не дава информация дали двете страни са близо до сделка, както и при какви параметри би имало такава, но очакванията са, че развитие в преговорите ще има в следващите часове. Вчера стана ясно, че Лудогорец следи бразилски ляв бек, а днес клубът привлече словенски централен защитник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички