Потвърдено: Шимунджа доведе играч от Мура - Лудогорец с ново попълнение


Потвърдено: Шимунджа доведе играч от Мура - Лудогорец с ново попълнение
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1589 0

Бранителят Жан Карничник се събра с бившия си треньор Анте Шимунджа в Лудогорец! Трансферът на "орлите" бе потвърден от бившия клуб на Шимунджа и Карничник - словенският шампион Мура.

"Жан Карничник напуска и ако успешно премина медицинските тестове утре, то той ще подпише договор с Лудогорец, накъдето наскоро пое Анте Шимунджа. Жан бе с нас от сезон 2017/18, когато дойде от втория отбор на Марибор преди старта на сезона във втората лига на футбола в Словения.

Жан си спечели и повиквателна за националния отбор на Словения с добрите си игри, като там записа четири участия като играч на Мура. Той има 180 мача за Мура във всички турнири и в тях вкара 18 гола" - пишат на официалния сайт на Мура.

"Към този момент ми е трудно да кажа нещо различно от това да благодаря за всички моменти, които имах в Мура. Благодаря конкретно на клуба, на треньорския щаб и на всички невероятни фенове, че ме приеха за един от тях през тези четири години и половина.

През това време направихме невероятна история от втората лига, до националната купа, до шампионската титла и най-накрая до Лигата на конференциите. Тук се развих като футболист, станах национален играч и бях избран за най-добър футболист на лигата.

Заради всички години, които прекарах тук, част от мен винаги ще е свързана с клуба. Поради това се надявам и вярвам, че това е само временно сбого с бяло-черните" - заяви Жан Карничник за сбогом.

Наскоро пък се появи информация, че Лудогорец предоставя сериозна сума за трансфери на Шимунджа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички