Лудогорец следи Атанас Зехиров


Лудогорец следи Атанас Зехиров

1203 0

Универсалният футболист на "Берое" Атанас Зехиров е в полезрението на "Лудогорец", пише "7 дни спорт". Националният състезател, който в последните 2 години без съмнение прави най-сериозно впечатление от целия състав на заралии, е следен под лупа от шампионите.

Десният бек на "Берое" има договор до края на сезона, а в момента лекува контузия и не взе участие в последните 3 мача на заралии.

"Лудогорец" вече работи по зимната си селекция, като все още обаче не е ясно дали Зехиров е част от плановете за нея или евентуално лятото. 

От ръководството гледат на българския национал като на идеална опция за дългосрочен заместник на Йордан Минев. 35-годишният ветеран е несменяем титуляр вече 5-и сезон в Разград, където пристигна като свободен агент през лятото на 2011 г. В клуба обаче вярвали, че вече трябва да се мисли за негова алтернатива на дясната зона, след като отляво титуляр е Натанаел. В Разград Минев започна кариерата си именно като ляв бранител, после премина отдясно, но след пристигането на Кайсара пак смени фланга. Това му се случи отново на няколко пъти и през този сезон, но ветеранът е доказал, че може да върши работа навсякъде.

Същото важи и за Зехиров, като в Разград били впечатлени именно от неговата универсалност. Той започна кариерата си като полузащитник, след като в ЦСКА играеше в халфовата линия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички