"Левски" предлага 200 хил.лв за Зехиров


"Левски" предлага 200 хил.лв за Зехиров

754 0

Ръководството на Левски ще отдели 200 хиляди лева в опит да си осигури услугите на национала от Берое Атанас Зехиров, съобщава "Тема спорт".

Десният бек е желан от ръководството на сините за заместник на Живко Миланов, който напуска и няма да продължи кариерата си на "Георги Аспарухов" през пролетта. Столичани искат да си осигурят достоен негов заместник, за да не преквалифицират отново Роман Прохазка и да го връщат в отбрана. От Берое обаче със сигурност ще поискат повече средства. Сините са склонни да включат и специални клаузи при евентуална следваща продажба на играча, за да го ангажират.

Главен приоритет в селекцията на Левски обаче е привличането на трима футболисти в предни позиции - таран, крило и плеймейкър. Клубът е склонен да извади подобни трансферни суми като тази за Зехиров. Всичките набелязани за тези позиции са чужденци. За поста на флангови играч Левски преговаря с 22-годишния португалец Карлитос от кипърския елитен Докса.

Шефовете на столичани обявиха, че ще отпуснат един милион лева за селекция и ако трябва, дори ще надхвърлят тази сума, ако треньорът Стойчо Стоев и спортният директор успеят да договорят класни играчи.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички