Лудогорец отмъква звезда на Ботев (Пловдив) под носа на Стяуа


Лудогорец отмъква звезда на Ботев (Пловдив) под носа на Стяуа

1285 0

Лудогорец е съвсем близо до това да нанесе сериозен удар по румънския Стяуа още преди първия мач между двата отбора за влизане в групите на Шампионската лига. Българският шампион ще се опита да привлече звездата на Ботев (Пловдив) Юнес Хамза, след като футболистът бе смятан за почти сигурно попълнение на румънците.

Благодетелят на разградчани Кирил Домусчиев даже вече е плати трансферната цена за нападателя. Реална оферта към него има и от румънския гранд, като футболистът все още се колебае в коя посока да поеме. Със сигурност обаче днес, 11 август, "жълто-черните" ще продадат Хамза на един от двата клуба. Според PlovdivDerby пък голаджията в момента пътува за Разград, което превръща "орлите" във фаворит за подписа му.

Лудогорец вече привлече от Ботев Абел Анисе, а преди това шампионите се подсилиха още с Вандерсон, Браян Ангуло и младежките национали Преслав Петров и Александър Василев, а Стивън Петков беше освободен заради скандала с черното тото. Стяуа пък купи от "Коматево" централния защитник Сърджан Лукин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички