Московски гранд прати оферта за Хамза


Московски гранд прати оферта за Хамза
Снимка: Официален сайт на Ботев

1087 0

Румънският гранд Стяуа не е единственият кандидат за звездата на Ботев (Пловдив) Юнес Хамза. Към него има интерес от страна на руски клуб, най-вероятно Динамо (Москва), пише "Меридиан мач".

Мениджърът на тунизиеца Михай Жойца призна, че има оферта от Русия за клиента му, но не пожела да разкрие името на отбора.

"Имаме принципна договорка със Стяуа, но дори и да не се случат нещата, Юнес има къде да отиде. Имам при себе си конкретна оферта от Русия", сподели Жойца.

Според мениджъра на Хамза пловдивчани имат спешна нужда от парите за трансфера на звездата си, за да закрепят положението си. Ботев обаче отхвърли първата оферта на Стяуа, която беше от 300 000 евро.

"Въпреки всичко Стяуа продължава да преговаря с Ботев. Аз вярвам, че двата клуба ще се разберат и все пак Юнес ще дойде на "Генча". Той имаше откровен разговор с наставника си и вярвам, че са се разбрали", добави агентът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички