Лудогорец обяви програмата си за визитата в Дания


Лудогорец обяви програмата си за визитата в Дания
Снимка: ludogorets.com

1017 0

Родният хегемон Лудогорец заминава за Дания в сряда (4 октомври) с чартърен полет от София до Копенхаген, съобщиха от клуба. На разградчани им предстои гостуване на Нордселанд във втория кръг от груповата фаза на Лига на конференциите.

Двубоят от група „H“ e в четвъртък. Първият съдийски сигнал ще бъде даден от 22 часа. На старта Лудогорец разби с 4:0 словашкия Спартак Търнава.

Иначе, самолетът излита в 10,20 ч. и се очаква да кацне на летището в датската столица около 11,55 ч. местно време. Пресконференцията на Ивайло Петев същия ден започва в 19,00 ч. на стадион "Right to dream park" във Фарум, а половин час по-късно - в 19,30 ч., е и официалната тренировка на "орлите".

В петък сутринта Лудогорец ще проведе тренировка в Копенхаген, а след обяд се прибира в България. Полетът от столицата на Дания до Варна е в 15,00 ч. местно време, като се очаква групата на дванадесеткратните шампиони да кацне на летището в морската ни столица около 18,40 ч.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Грозна подигравка с най-големия клуб и вярната му публика“ ! Левски избухна след съдийската тесла срещу Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички