Играли в Юнайтед, Сити и Челси + супергерой от Мондиал 2022: Страшилището за Лудогорец в Лигата на конференциите


Играли в Юнайтед, Сити и Челси + супергерой от Мондиал 2022: Страшилището за Лудогорец в Лигата на конференциите
Снимка: БГНЕС

3315 0

Българският шампион и хегемон у нас за последните над 10 години Лудогорец започна по мечтан начин в груповата фаза от Лигата на конференциите. "Орлите" сразиха аутсайдера в групата Спартак Търнава с разгромното 4:0.

В следващия кръг е дуелът срещу потенциалния съперник за второто място Нордселанд. Чак след това идват и двата поредни сблъсъка с големия фаворит Фенербахче. Бърз преглед на състава на турците, които потеглиха с победа с 3:1 над датчаните, показва и защо имат такова превъзходство пред останалите.

Фенербахче разполага с Фред, Джеко, Батшуай, Тадич, Ливакович и още

В състава можем да забележим имена като Фред и Ченгиз Юндер, които са и най-високо оценените според специализирания сайт Transfermarkt. Стойността им е по 20 милиона евро за всекиго.

Бразилският полузащитник е известен на широката аудитория заради над 200-те изиграни мача с фланелката на Манчестър Юнайтед. Ченгиз Юндер пък бе нападател на Лестър, Рома и Олимпик Марсилия, преди да се завърне в родината си.

Разбира се, няма как да не отличим бившият нападател на Манчестър Сити, Интер и Рома Един Джеко, както и бившият стрелец на Челси, Валенсия и Борусия Дортмунд - Миши Батшуай. През това лято във Фенербахче отиде и капитанът на Аякс Душан Тадич.

Отличаваме и натрупалият солиден опит по английските терени Джошуа Кинг, както и разбира се, Доминик Ливакович. Вратарят, който има 290 мача за Динамо Загреб, бе един от големите герои на Световното първенство в Катар, където Хърватия завърши трета.

А от Лудогорец доста преди мача с Фенербахче се похвалиха с разпродаден стадион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички