Лудогорец обяви програмата си за мача с Аякс в Разград


Лудогорец обяви програмата си за мача с Аякс в Разград
Снимка: Ivan Ivanov/Lap.bg

1550 0

Лудогорец обяви програмата си до сблъсъка с Аякс от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Първата среща в Разград е в четвъртък от 21 часа.

От информацията става ясно, че официалната пресконференция на Лудогорец преди първия плейофен мач от турнира Лига Европа срещу нидерландския Аякс ще се проведе в сряда (23 август) в 13:30 часа в залата на трибуна "Моци" на стадион "Хювефарма Арена" в Разград. В нея участие ще вземат старши треньорът Ивайло Петев и един футболист.

Официалната тренировка на шампионите е същия ден в 20:00 часа на клубната база "Гнездо на орли" и ще бъде открита за медиите в първите 15 минути.

Пресконференцията на треньора на Аякс Морис Стайн в сряда ще стартира в 18:30 часа на стадиона. Официалната тренировка на нидерландския клуб ще запоне в 19:30 часа на "Хювефарма Арена", като ще бъде открита за представителите на медии в първите 15 минути. 

Тренировките на Лудогорец и Аякс в сряда ще бъдат закрити за фенове, уточниха от клуба.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Георги Дерменджиев: Лудогорец е равнопоставен с Аякс, а в Лига на конференциите ще стигне доста напред

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички