Кирил Десподов в прав текст: Докато съм в Лудогорец, ще има луди мачове в Европа


Кирил Десподов в прав текст: Докато съм в Лудогорец, ще има луди мачове в Европа
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

4892 0

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов говори след момента на връчването на титла номер 12 за неговия отбор. Разбира се, обявеният за най-добър български футболист за миналата година бе запитан и за своето бъдеще.

Преди това той обясни, че е било наложително награждаването да се състои на "Хювефарма Арена" в Разград - преди привържениците на отбора. В противен случай това трябваше да се случи на "Тича" след победата над Черно море в последния кръг.

"Това е уважение към нашите фенове да направим награждаването пред наша публика. Не беше коректно да правим това след мача с Черно море. Чувството е невероятно и отборът го заслужава. На всеки един футболист в отбора ролята е важна. Всеки в клуба има важна роля и допринася за това клубът да върви нагоре.

Щастлив съм, че помогнах на отбора да станем шампиони и да спечелим Купата на България. Горд съм, че изпълних тази цел, която си бях задал преди началото на сезона" - започна той.

Впоследствие Десподов бе категоричен, че ще се раздава на максимум, докато е в отбора. Освен това се изказа със самочувствие, като сподели, че докато е в Лудогорец, ще има "луди европейски мачове".

"Аз съм футболист и капитан на Лудогорец. Докато съм в този клуб, ще давам максимума от себе си. Ако има нещо, то ще се разбере. Искам да поздравя Антон Недялков, който се възстановява от контузия. Той също има голям принос за тази титла. Каквото има, съм го казал на ръководството. Сега се концентрирам. Докато съм в Лудогорец, ще има луди европейски мачове" - допълни още той. Изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев пък се похвали, че има "много оферти" за играчи на Лудогорец и не е само Десподов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички