Лудогорец няма спирка - дава 1 млн. евро за звезда на Крузейро


Лудогорец няма спирка - дава 1 млн. евро за звезда на Крузейро
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2306 0

Лудогорец има желание да привлече трети футболист през зимната трансферна пауза. Става въпрос за 20-годишния нападател на бразилския Крузейро Тиаго.

Играчът се явява ключов за новопридобития клуб от легендарния нападател Роналдо, а той се утвърди още повече след пристигането на треньора Вандерлей Люсксембурго.

Изявите му направиха така, че той вече е следен от редица отбори, но очевидно най-голям интерес има от българския шампион, твърди Radio Itatiaia.

Лудогорец би заплатил 1 милион евро за правата на футболиста, като желанието на разградчани е трансферната сума да бъде изплатена на три транша.

Интерес към Тиаго има и от друг отбор, който е с по-малък статут според изданието и отново е в Европа. Той обаче иска да вземе 100% от правата на играча, докато Крузейро е готов да се раздели със 70% от тях.

Известен факт е, че Лудогорец вече договори двама офанзивни футболисти преди новата 2022-а година, след като се подсилиха с Рик Джонатан от Сеара и Спас Делев, който акостира на „Хювефарма Арена“ като свободен агент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички