Лудогорец няма да успее да привлече крилото от Бундеслигата


Лудогорец няма да успее да привлече крилото от Бундеслигата
Снимка: Guliver/GettyImages

1488 0

Лудогорец може да се провали в опита си да привлече крилото на Фортуна (Дюселдорф) Бернард Текпетей. Това намекна мениджърът на германския клуб Уве Рьослер. Той обяви, че ганаецът може да бъде глобен за изказванията си, че може да напусне и да отиде в Лудогорец.

22-годишният Текпетей иска да спомогне напускането си на клуба след разочароващ минал сезон. Той изкара нещастен период във Фортуна, след като не успя да се разпише с 9 мача в Бундеслигата. Вината му, според клуба, е в публичното му обявяване, че няма да се върне в клуба, след като българският клуб проявява интерес към него.

"Разбирам разочарованието на Бернард. Но когато играч е разочарован, той не може просто да каже, че не иска да идва повече. Особено през медиите. Затова разговарях лично с Бербард, а също и с неговия съветник. Запазваме си допълнителни дисциплинарни последици и предполагам, че той ще играе с нас през следващия сезон", коментира Рьослер, цитиран от ghanaweb.com. А за кой нападател настоява треньорът на "орлите" Павел Върба вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички