Лудогорец не успя да бие Динамо (Москва) в Турция


Лудогорец не успя да бие Динамо (Москва) в Турция

1251 0

Българският шампион Лудогорец записа равенство във втората си контрола по време на първия лагер на тима в Анталия.

Днес "орлите" стигнаха до 1:1 срещу Динамо (Москва), като до почивката разградчани падаха с 0:1 след гол на Валбуена в 35', но през втората част Марселиньо (58') изравни.

За Динамо в игра не се появи Станислав Манолев, който се опитва да си уреди трансфер, тъй като от ръководството на тима му обясниха, че няма да разчитат на неговите услуги.

Георги Демрнеджиев изведе своите в типичната за тима схема 4-2-3-1 с Жуниор Кишада на върха на атаката. Дани Абало, който все още не е подновил договора си, попадна сред титулярите, а Себастиян Ернандес си осигури стартов номер със силните си изяви в предишната контрола и доброто впечатление, което прави по време на лагера на тима.

"Орлите" доминираха изцяло в първите минути на двубоя, като пропуснаха две добри възможности. В 3' акция на Абало и Ернандес едва не завърши с гол, но Кишада се забави с обработването на топката и тя му беше отнета.

Минути по-късно Барт имаше шанс да се разпише, но вместо да стреля, той пусна за Вандерсон, който стреля в аут.

Руският тим обаче заигра на по-високи обороти след първоначалния натиск на българските шампиони, а Венкер и Валбуена бяха спрени от Влади Стоянов.

Натискът на Динамо не беше особено тежък, но Барт изпусна Курани и беше принуден да го фаулира пред наказателното поле в 34'. Минута по-късно Валбуена изпълни отлично от пряк свободен удар и прати топката зад Стоянов - 0:1 за московчани.

До края на полувремето Джуджак пропусна да удвои резултата и двата отбора се оттеглиха на почивка при дефицит за Лудогорец.

След почивката Дерменджиев пусна изцяло друг състав, като влизането най-вече на Мисиджан и Марселиньо раздвижи нападението на Лудогорец.

Още в 54' холандецът изпусна 100-процентов шанс, след като беше изведен на 6 метра от вратата, но нацели защитник.

Все пак 4 минути по-късно резултатът беше изравнен, след като Кайсара проби отдясно и пусна за Марселиньо, който с прецизен удар от 10 метра успя да отбележи.

Лудогорец доминираше през цялото второ полувреме, но шансовете на "орлите" бяха малко. Все пак към края на двубоя Мисиджан и Ешпиньо имаха шанс, но пропуснаха. Странична ножица на Безяк пък беше спасена от вратаря на Динамо.

В 84' пък Чворович спаси удар на Денисов, запазвайки равенството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички