Дерменджиев проплака: Мениджъри мътят главите на играчите


Дерменджиев проплака: Мениджъри мътят главите на играчите

1001 0

Много мениджъри започнаха да се въртят около играчите и да мътят главите им с разни неща, оплака се треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев.

"Убеден съм, че футболистите ще преодолеят това и ще мислят за изявите ни в родното първенство. Сега ни предстоят изключително трудни четири месеца. Това ще бъде най-тежкият период за клуба, откакто съществува в този си вид", обяви спецът, цитиран от "Стандарт".

"Имаме достатъчно футболисти на брой и като класа. За да вземем нов, той трябва да е над всички, а такива не се намират лесно", каза за пореден път Дерменджиев.

Той обяви, че Лудогорец няма да бойкотира националния отбор. "Този тим е над всичко, но ще трябва да се разберем с Петев. Шест играчи са много", отсече пловдивчанинът.

Думите му за мениджърите бяха потвърдени от Бурак Салак. Той обяви, че Бешикташ трябва да извади доста пари, ако иска да види клиента му Жуниор Кайсара на "Инюню". "Има неустойка, която фигурира в договора му до 2017 година", отсече Салак пред медиите в южната ни съседка.

Иначе шампионите се радват на доста екстри по време на престоя си там. Те се придвижват с корабче за част от тренировките. Освен това играчите се похвалиха с басейна от комплекса си в Белек. Марселиньо дори беше хвърлен с дрехите във водата на майтап, последваха го още неколцина от съотборниците му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички