Лудогорец стори чудото - задържа всичките си звезди?


Лудогорец стори чудото - задържа всичките си звезди?
Снимка: Ивай Йочев

1568 0

Сагата с изтичащите договори на някои от основните футболисти на Лудогорец е на път да приключи с хепиенд за "орлите". Според "Меридиан Мач" всички от въпросните футболисти са се съгласили с предложените им условия и е въпрос на време да се обвържат официално за по-дълъг период с шампионите. Най-вероятно това ще се случи в дните между лагерите в Турция и Испания.

Въпросните играчи, чийто договори изтичат през юни, са Светослав Дяков, Роман Безяк, Дани Абало и Фабио Ешпиньо. Заради все още неофициално обявеното преподписване дори се появиха информации, според които словенският нападател щял да бъде наказан, което не е истина. А отгоре на всичко той дори бе титуляр в първата контрола на Лудогорец за 2015 г. срещу германския втородивизионен Гройтер Фюрт. Самият Безяк също даде интервю, в което отрече да има проблеми с новия му контракт.

Договорът на Алекс Барт също изтича в края на сезона, като и той би трябвало да преподпише, но това ще стане на по-късен етап. Заради забавянето на преподписването купища агенти се опитваха да изкушават играчите.

През този сезон контрактите си с разградчани вече удължиха Жуниор Кайсара, Марселиньо, Христо Златински, Георги Аргилашки и Йордан Минев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички