Изхвърляне от футбола грози Стивън Петков


Изхвърляне от футбола грози Стивън Петков

1504 0

Сериозно наказание грози юношеския национал Стивън Петков, ако се докаже, че е участвал в черно тото. Според "Меридиан Мач" по високите етажи на БФС вече дори се обсъжда евентуално изхвърляне от футбола на халфа, като според Изпълкома наказанието за нещо подобно трябва да е между 1 и 2 години. Ако се докаже и вина, членовете на футболното ни политбюро, предвождани от президента Борислав Михайлов, ще свикат извънредно заседание на Изпълкома.

Както е известно, името на Стивън Петков бе замесено в грандиозния скандал с юношеския национален отбор, за който от БФС и МВР разкриха в петък. По непотвърдена информация играчът на Лудогорец се е срещнал с бившия вратар на Локо (Сф) и Видима-Раковски Даниел Гяуров на бензиностанция в Правец, където бяха отседнали юношеските ни национали на лагер преди Евро 2014.

МВР разследва информацията, че Гяуров се е опитал чрез играча "X" да накара някои от юношите ни да играят симулативно в мачовете от първенството в Унгария, като срещу това, разбира се, ще получат добри пари. Според слуховете е ставало дума за сума от рода на 10 000 евро. За щастие обаче идеята на хората, занимаващи се с черното тото, не се е осъществила, защото всичко, случило се на бензиностанцията в Правец, е стигнало до ушите на селекционера ни Александър Димитров.

Както и самият той призна, няколко момчета от националния тим са разкрили всичко пред него. По непотвърдена информация един от играчите, които са били при Димитров е настоящият футболист на Лудогорец Преслав Петров.

Същевременно стана ясно, че ако се докаже вината на Стивън Петков, то той със сигурност ще бъде изгонен от клубния си тим Лудогорец. Собственикът на шампионите Кирил Домусчиев е бил уведомен от БФС преди няколко седмици и е наясно с всичко около разследването. Той се е заканил да реже до корен, за да не се цапа имиджът на разградчани.

Стивън Петков премина от Левски в Лудогорец, след като от "Герена" така и не му предложиха професионален договор, въпреки че през миналия сезон той бе част от първия тим на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички