Боби Михайлов намекна, че черното тото у нас е преборено


Боби Михайлов намекна, че черното тото у нас е преборено

12374 0

Сигналът за опитите за уреждане на мачове на юношеския национален отбор на България до 19 години е единствената подобна проява във футбола ни в последно време. От УЕФА не са постъпили други сигнали с българско участие в уреждане на мачове.

Това обяви на пресконференция президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Той сподели още, че отборите, които са свързвани с тъмни практики през миналата година, са вече в аматьорския футбол.

"Сами виждате, че някои от отборите, за които миналата година се говореше за манипулиране на мачове, вече са част от аматьорския футбол. Откакто е почнало първенството, нямаме сигнали за манипулиране на мачове", заяви Михайлов по време на пресконференция за дейността на федерацията след VI конгрес.

Конкретно за скандала в юношеския национален отбор шефът на БФС обясни:

"Има трима футболисти със спрени права, свързани с досъдебното производство. Сигналът идва от две от момчетата, които казват на старши треньора. Той реагира на място, изгонва единият от играчите, който не пътува с отбора.

Аз заминах в деня на мача с Германия. С мен бе експертът по почтеността, който е подсигурен от УЕФА. Той остана там, а аз се върнах след срещата. Има показания, които той е снел, те са предадени в прокуратурата. Повече от това не може да се каже, тъй като текат следствени действия".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички