Лудогорец: Националният ни фенклуб с пътуване до Варна, нека феновете купят билети онлайн


Лудогорец: Националният ни фенклуб с пътуване до Варна, нека феновете купят билети онлайн
Снимка: БГНЕС

2231 0

За Лудогорец предстои изключително важен, но и труден сблъсък. "Орлите" гостуват на Черно море в последния кръг от Първа лига, а при победа си гарантират, че ще спечелят шампионската титла на страната за впечатляващия 12-и пореден път.

Поради това и разградчани се надяват да получат подкрепа от своите привърженици, като информираха, че Националният фенклуб на Лудогорец организира пътуване (повече подробности за него - в официално съобщение по-долу в материала).

Освен това "орлите" призоваха своите запалянковци да си закупят билетите онлайн. Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

"Националният фенклуб на Лудогорец организира пътуване за решаващия мач с Черно море, който ще се играе в сряда (7 юни) от 18,45 ч. на стадион "Тича" във Варна. Автобусите за морската ни столица тръгват в сряда в 15,10 ч. от ларгото до общежитието на Академия Лудогорец.

За записвания - тел. 0893430740 (Красен Ганчев).

ПФК Лудогорец уведомява своите фенове, че билети за двубоя се продават онлайн в системата на Eventim, Български пощи, както и в бензиностанции OMV, магазини Технополис и книжарници Orange.

Призоваваме привържениците на Лудогорец да се възползват от онлайн продажбата и да си закупят входни талони за сектор "Г".

Важно: Онлайн билетите трябва да бъдат разпечатани на хартия.

В деня на мача касата пред сектор "Г" на стадион "Тича" ще отвори в 16,00 ч.. Цената на един билет е 9 лв" - написаха от клуба.

За мача с Лудогорец пък от Черно море направиха стратегически ходове още в предния кръг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички