БФС още няма решение около казус с новия шампион на Първа лига


БФС още няма решение около казус с новия шампион на Първа лига
Снимка: Getty Images/Guliver

6623 0

В събота събитията в елитния български футбол не излъчиха новия шампион на страната и така след поредния обрат в челото на временното класиране - драмата ще продължи до самия край. 

Поради тази причина, както по-рано стана ясно - БФС ще трябва да изработи два комплекта с трофей и медали, които да бъдат доставени на стадион "Тича" във Варна и на Националния стадион "Васил Левски", където съответно ще гостуват Лудогорец и ЦСКА.

Предстоящите събития в България

Подобен бе казусът и в Германия, където местната федерация трябваше да се приготви за всевъзможни варианти около Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен. Очаква се и родната централа да направи всичко по силите си, за да не се стигне до "студен душ" за някой от отборите при драматичен развой. 

Остава тайна обаче кои ще са представителите на БФС във Варна и София, които ще имат честта да наградят новия шампион след огромната драма през целия сезон. 

Кой ще награди шампиона

През този сезон Лудогорец вече бе награден за спечелената Купа на България от президента на ПФЛ Атанас Караиванов. Преди година "зелените" вдигнаха своя 11-и шампионски трофей, връчен им в Разград от Йордан Лечков и Неделчо Михайлов.

"Спортал" предполага, че ако се стигне до грешка на "орлите" и успех на столичани, то ЦСКА може да бъде награден от легендата Емил Костадинов, но пратениците на централата вероятно ще станат ясни в последния момент.

Вижте колко са продадените билети за Левски - ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички