Лудогорец набеляза още един бивш играч на ЦСКА


Лудогорец набеляза още един бивш играч на ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

6410 0

Лудогорец няма да се посвени да привлече още един бивш футболист на ЦСКА. Този път, според "Мач Телеграф", на мушката на разградчани е левият защитник Ангел Лясков. През лятото той премина в Олимпия (Любляна), но там той не получава достатъчно игрово време. Самият Лясков отказа да коментира информацията за шампионите, когато бе потърсен от "Блиц".

В момента в Разград се оглеждат за ляв бек, тъй като разполагат на поста само с Антон Недялков. Там може да бъде използван и Жордан Икоко, но той номинално е десен бек. Заради липсата на алтернатива на Недялков отляво срещу Ботев (Пд) в последния кръг за "орлите" игра Иван Йорданов. Младокът номинално е вътрешен халф, но бе преквалифициран, тъй като Икоко бе контузен.

Ангел Лясков е роден на 16 март 1998 г. в Гоце Делчев. Той е юноша на Литекс, но е играл само за дублиращия тим на "оранжевите“. От 2016 година бе в ЦСКА, но изигра едва 18 мача за "червените“ във всички турнири. През миналия сезон бе под наем в Ботев (Враца), където впечатли скаутите на Олимпия (Любляна) и бе привлечен през лятото. Има един мач за националния тим на България. А кой настоящ играч на ЦСКА Лудогорец също следи вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички