Лудогорец набеляза новия Левандовски


Лудогорец набеляза новия Левандовски
Снимка: БГНЕС

7826 0

Лудогорец ще опита да привлече новия Левандовски - Давид Ковначки, съобщават медиите в Полша. През миналата седмица белгийският Стандард Лиеж е стартирал преговори с 20-годишния нападател, но внезапният интерес от единствения български клуб, способен да изкуши нападателя, може да попречи на сделката.

Ковначки стартира кариерата си в Лех Познан - бившия клуб на Лева, и още на 16 години записва мач в Екстракласата. В първия си сезон той дори бележи два гола. Талантът вкара и на европейските финали до 21-години това лято при равенството 2:2 с Швеция.

В момента Лудогорец ползва двама играчи за върха на атаката - Кешеру и Кафу, но твърде вероятно единият ще бъде продаден още този трансферен прозорец. Ковначки пък изглежда отлична инвестиция предвид възрастта си и сравненията с Левандовски, информира "Тема спорт".

Участието на Лудогорец в Шампионска лига започва след 10 дни. През миналия сезон "орлите" се класираха за груповата фаза, а след това играха и в Лига Европа, където отпаднаха от Копенхаген на 1/16-финалите от турнира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички