Дерменджиев посочи основната слабост на Лудогорец преди Шампионска лига


Дерменджиев посочи основната слабост на Лудогорец преди Шампионска лига

1979 0

Лудогорец надделя с 2:0 над руския Ахмат в последната си контрола по време на подготвителния лагер в Австрия. Българският шампион записа няколко много силни мача и по този начин се подготви оптимално за предстоящото участие в квалификациите в Шампионска лига.

Старши-треньорът Георги Дерменджиев остана доволен от видяното както в мача, така и по време на лагера, но все пак отчете факта, че неговите възпитаници изпускат прекалено много положения.

"Ахмат са в значително напреднала форма, затова е добре за нас, че се представихме на ниво. През по-голямата част от времето имахме контрол над топката. Един добър мач за нас като последна контрола. Създаваме ситуации, двата гола бяха достатъчни, но и пропуснахме. И те имаха ситуации, разбира се.

Броим дните за Жалгирис, смятаме, че нещата, за които дойдохме ги свършихме. Мислим, че ще вдигнем и нивото още малко преди официалните мачове. Ние не се крием, всичко се вижда при нас", каза Дерменджиев.

Участието на Лудогорец в Шампионска лига започва след 10 дни. През миналия сезон "орлите" се класираха за груповата фаза, а след това играха и в Лига Европа, където отпаднаха от Копенхаген на 1/16-финалите от турнира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички