Лудогорец - Мура по ТВ: Къде да гледаме реванша от Шампионска лига?


Лудогорец - Мура по ТВ: Къде да гледаме реванша от Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

6401 0

Тази вечер шампионът на България Лудогорец излиза за своя мач-реванш срещу словенския Мура от квалификациите на Шампионска лига. В първата среща "орлите" не успяха да победят Мура след нулево реми в Словения, а сега ще се надяват на успех в Разград.

В първия мач Лудогорец имаше сериозни трудности да пробие добре подредения отбор на Мура. "Зелените" показват добра форма от началото на сезона, а днешният двубой е изключително важен за отбора и от финансова гледна точка, тъй като при победа в касата на клуба ще постъпят близо 3 млн. евро.

ЛУДОГОРЕЦ - МУРА ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА НА ЖИВО

Победа ще осигури място на "орлите" в третия квалификационен кръг на Шампионска лига, а дори и да отпаднат там, те ще имат осигурено място в групите на новия турнир Лига на конференциите.

Очаква се Валдас Дамбраускас да извърши някои рокади в стартовия състав спрямо последния двубой с Локомотив Пловдив. "Показахме, че имаме дълбочина в състава и можем да разчитаме на всички. Ще избера 11 футболисти, с които смятам, че имаме шанс да вкараме през първото полувреме", заяви Дамбраускас преди мача.

Срещата на "Хювефарма Арена" е с начален час 21:00 и ще бъде излъчена пряко в ефира на Диема Спорт 3. Двубоят Лудогорец - Мура ще можете да проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички