Дамбраускас посочи кога Лудогорец става много опасен за съперниците


Дамбраускас посочи кога Лудогорец става много опасен за съперниците
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1270 0

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас даде пресконференция преди ревашна срещу Мура от квалификациите на Лигата на конференциите. Преди срещата Дамбраускас отчете, че неговият отбор може да бъде много опасен, когато получи празни пространства.

“Врявам, че мачът няма да е много по-различен от това, което беше в Словения. Ние трябва да сме готови, защото Мура е опасен отбор, но все пак трябва мислим повече за нашия стил и да успеем да преодолеем стабилната защита на съперника.

Показхме, че имаме дълбочина в състава и можем да разчитаме на всички. Ще избера 11 футболисти, с които смятам, че имаме шанс да вкараме през първото полувреме”, започна Дамбраускас.

“Когато Лудогорец има пространство може да бъде изключително опасен. През миналата година имахме проблеми, но работихме много и имаме подобрение.

Когато се играе срещу сгъстена защита има проблеми, ние работим постоянно, за да можем да подобрим тези неща. Вярваме в прогреса, въпрху това, което правим на терена”, добави още той.

Първата среща между двата отбора завърши при резултат 0:0. След мача тогава Дамбраускас заяви, че е очаквал победа от неговия отбор, като подчерта, че Лудогорец е опитал всичко, но въпреки това нещата не са се получили (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички