Лудогорец - Локомотив Пловдив по ТВ: Къде да гледаме битката в Първа лига?


Лудогорец - Локомотив Пловдив по ТВ: Къде да гледаме битката в Първа лига?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2865 0

Лудогорец приема Локомотив Пловдив в едно от големите дербита от началото на Първа лига. Двата тима ще премерят сили тази вечер на "Хювефарма Арена" в двубой от междинния 11-и кръг от шампионата.

Около предстоящия двубой най-голям екстаз предизвикват позициите на отборите във временното класиране и формата на гостите. Възпитаниците на Александър Томаш оглавяват елита с 28 точки след 10 кръга и нито една загуба. 

Домакините са големият фаворит според букмейкърите в двубоя, въпреки че са пети с 16 точки след осем изиграни срещи (16 т.). 12-кратните шампиони вече загубиха шампионатни срещи от Черно море и Крумовград като гости.

Припомняме ви, че пловдивчани не са побеждавали Лудогорец като гост от пролетта на 2021 година - 2:1. Последваха успехи за "орлите" с обща голова разлика от 4:0 в рамките на три срещи. В деветия кръг обаче аутсайдерът Ботев Пловдив направи 2:2 с Лудогорец. 

Къде да гледате двубоя

Битката за челните позиции в Първа лига ще може да гледате НА ЖИВО по Diema Sport от 20:30 часа българско време. Ще може и да следите Лудогорец - Локомотив Пловдив НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички