От Лудогорец се похвалиха: Феновете разграбиха билетите за мача с Фенербахче


От Лудогорец се похвалиха: Феновете разграбиха билетите за мача с Фенербахче
Снимка: БГНЕС

1935 0

Лудогорец започна мощно в груповата фаза на Лигата на конференциите и разби Спартак Търнава с 4:0. За "орлите" предстоят два много тежки мача в Първа лига (с Локомотив Пловдив и с Левски), след което се завръщат към европейските ангажименти.

Във втория кръг предстои гостуване срещу датския Нордселанд, а следващият домакински двубой в групите е от четвъртия кръг. В него за втори пореден кръг ще се изправи срещу фаворита в групата Фенербахче.

Срещата с турците е чак на 9 ноември, но от клуба вече се похвалиха, че билетите за срещата са разпродадени. Ето какво написаха на официалния си сайт:

"Свършиха билетите за мача с Фенербахче

ПФК Лудогорец съобщава, че се преустановява продажбата на билети за мача с Фенербахче от Лигата на конференциите, тъй като всички входни талони са изчерпани.

Стадион "Хювефарма Арена" ще бъде пълен на 100 процента за двубоя с турския гранд, който ще се играе на 9 ноември 22,00 ч." - гласи съобщението. Голмайсторът на Лудогорец пък отсече, че знае какво да очаква в дербитата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички