Светльо Вуцов: Едни хора не искаха да вземем и точка


Светльо Вуцов: Едни хора не искаха да вземем и точка
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3399 0

Вратарят на Славия - Светослав Вуцов, бе доста афектиран след поражението на неговия тим от Левски с 0:1. Стражът призна, че някои хора не са позволили на Славия да вземат дори точка от този мач. Все пак Вуцов поздрави Левски за успеха.

"Едни хора не искаха да вземем и точка. Афектиран съм, но мачът е свършил, минава и заминава. Спасих каквото имаше. Поздравления за Левски и това е. Не искам да коментирам кой не е искал да спечелим и точка, треньорът правилно каза, че победата е заслужена, причината е в нас.

Доста се поизнерви мачът. Фаул, фаул, фаул, второто полувреме имаше 150 фаула. В чужбина не се свирят такива фаулове. Мачът стана различен след червения картон, взеха инициативата и спечелиха. Влязохме с по-голям респект, не трябваше чак с толкова респект да влизаме. Това се грешки, от които се учим и дано не ги допускаме отново”, заяви вратарят.

Очаквам две победи с националния отбор. Дай Боже, дано се приберем с победи и от Украйна, и от Швейцария. Треньорите решават дали ще играя в тези мачове", завърши Светослав Вуцов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички