Лудогорец - Левски по ТВ: Къде да гледаме дербито в Първа лига?


Лудогорец - Левски по ТВ: Къде да гледаме дербито в Първа лига?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5568 0

Днес от 17,45 часа Лудогорец посреща Левски в дербито на 23-ия кръг на Първа лига. "Орлите" са устремени да вземат поредната победа срещу този съперник и да увеличат сериозно преднината си пред ЦСКА в класирането.

Както е известно, "червените" не можаха да победят последния в Първа лига Царско село снощи, а ако Лудогорец днес спечели трите точки, разликата между двата тима ще стане 8 точки.

Левски обаче не отива като обречен в Разград. "Сините" понатрупаха самочувствие с добро представяне и с добро сработване на колектива, а треньорът Станимир Стоилов обяви, че е време тимът му да прекъсне серията без победа над този съперник в първенството.

Победа днес ще надъха още повече редиците на столичани, а освен това ще им донесе повече сигурност, тъй като тимът се бори за трайно настаняване поне в топ 4 на България.

И двата тима имат кадрови проблеми, като Анте Шимунджа не може да разчита на Шакил Пинас, а колегата му Стоилов е без наказаните Цунами и Андриан Краев. Двубоят Лудогорец - Левски ще бъде предаван пряко по "Диема спорт", можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички