Лудогорец и Левски се разбраха за билетите за гостуващите фенове на "Герена"


Лудогорец и Левски се разбраха за билетите за гостуващите фенове на "Герена"
Снимка: БГНЕС

1567 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев увери феновете на отбора, че ще могат да се сдобият с билети за предстоящото гостуване на Левски на стадион "Георги Аспарухов". "Орлите" са се разбрали с ръководството на "сините", като ще могат да се закупуват билети от касата на стадиона.

"Имаме вече контракт с колегите от Левски. Изчакахме търпеливо да направят тяхната планьорка днес. Всичко е уточнено. Увериха ни, че ще има възможност за билети, като нашите фенове ще могат да си купуват билети на касата на стадиона. Това, което ни предлагат колегите от Левски ни удовлетворява", заяви Петричев пред "Нова".

"Има наредба, според която отборът гост има право на 10% от стадиона. Ще получим бройката, която е необходима.Времето за организация обаче е кратко, не можем да организираме пътуване. Предполагам, че утре по обяд ще имам по обобщена информация. Няма да има проблем с бройката на нашите фенове", добави още той.

А колко фенове на Левски ще бъдат допуснати на стадиона за мача с Лудогорец - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички