Лацио готви 12 млн. евро за Кафу, ето от какво зависи трансфера


Лацио готви 12 млн. евро за Кафу, ето от какво зависи трансфера

1735 0

Римският гранд Лацио готви впечатляваща оферта за звездата на Лудогорец Джонатан Кафу. Според роден мениджър, който следи изкъсо трансферния пазар в Италия, в края на годината „орлите" ще предложат умопомрачителните за българските стандарти 12 млн. евро за бразилеца.

Това обаче ще стане, ако нападателят продължи да играе силно в Шампионската лига. Скаути на Лацио ще го следят изкъсо по време на всички срещи в груповата фаза на турнира, а офертата ще постъпи в офиса на Лудогорец, ако Кафу няма отстъпление, съобщава "Меридиан мач".

Френски гранд се нареди на опашката за звездата на Лудогорец

Припомняме, че римските „орли" вече няколко пъти пращат хора на мачовете на Лудогорец. Нападателят беше одобрен и италианците дори пратиха официална оферта за Кафу. Ръководството на родните „орли" обаче отхвърли предложените 7 000 000 евро за бразилеца. Сега в Разград се готвят за почти двойна оферта.

Не така добре стоят нещата около евентуален трансфер на Вандерсон в друг тим от Ботуша - Аталанта. Пратеници на този клуб гледаха сблъсъка между Лудогорец и ПСЖ на стадион „Васил Левски", в който Вандерсон действаше прекалено индивидуално и това не се е харесало на скаутите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички