Лудогорец е "разкрит" преди реванша в Шампионска лига


Лудогорец е "разкрит" преди реванша в Шампионска лига
Снимка: БГНЕС

1348 0

Старши-треньорът на Жалгирис Валдас Дамбраускас е наясно как Лудогорец ще излезе срещу неговия отбор в мача реванш от втория кръг на квалификациите за влизане в Шампионска лига. Както е известно, в първата среща "орлите" допуснаха обрат през второто полувреме, губейки с 2:1.

Възпитаниците на Георги Дерменджиев, който може да бъде уволнен, ако шампионът на България не продължи напред, изиграха слаб мач, но треньорът на литовците е категоричен, че Лудогорец ще бъде много силен и много агресивен в реванша.

"Стоим здраво стъпили на земята. Въпреки че победихме, един гол на Лудогорец и нещата се обръщат. Можем да се радваме, че изиграхме добър мач със силен съперник, а от гледна точка на играта дори бяхме малко по-добре. Показахме, че можем да играем с най-добрите и да спечелим. Но българският шампион ще бъде различен на реванша. Няма къде да отстъпват - ще играят по-агресивно, по-активно, за да отбележат бърз гол. Не се съмнявам, че ще има много силен натиск от първата минута. Така че трябва да сме готови", коментира 40-годишният специалист.

Не за пръв път Лудогорец ще се изправи в мач реванш от губеща позиция. През сезон 2013/14 шампионите загубиха първия мач срещу Слован Братислава със същия резултат, но след това стигнаха до плейофа за влизане в групите на Шампионска лига, където загубиха от Базел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички