Лудогорец е изправен пред най-сериозния си тест, за да изпълни целта си


Лудогорец е изправен пред най-сериозния си тест, за да изпълни целта си
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2247 0

Лудогорец посреща Марибор тази вечер от 20:30 часа в първи мач от плейофа за влизане в групите на Лига Европа. Това е най-важният тест за българския шампион от началото на сезона до момента. Припомняме, че разградчани отпаднаха още в първия предварителен кръг в Шампионска лига и сега влизането в групите на Лига Европа е задължителна цел.

Марибор се намира в неприятен период. Отборът крета в първенството на Словения, където има 1 победа, 3 равенства и 2 загуби от началото на сезона и се намира на 6-ото място в класирането. Всъщност Марибор е записал едва 1 победа в последните си 7 мача във всички турнири.

Орлите" също показват някои колебания в играта си, но като цяло натрупаха и добри резултати, като превзеха първото място в efbet Лига. Двете категорични победи над ТНС в третия предварителен кръг на Лига Европа също дават самочувствие на шампионите.

Стойчо Стоев няма кадрови проблеми преди мача, така че ще може да пусне най-доброто, с което разполага. Очаква се той да заложи на Илиев под рамката и пред него в защита карето Икоко, Терзиев, Григоре и Недялков. Баджи и Анисе ще бъдат двамата опорни полузащитници, а Битон ще бъде пред тях като плеймейкър. Жоржиньо и Вандерсон ще стартират на крилата, а в атака ще бъде Шверчок.

Гостите пък се очаква да заложат на Пирич на вратата, а в защита ще действат Вилер, Перичич, Ивкович и Милец. Крецу, Кронаветер и Върховец ще са триото в средата на терена, а в атака ще стартират Манчаш, Таварес и Хотич.

А какво респектира словенците в Лудогорец вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички