Лудогорец допусна поражение от 12-ия в Русия и загуби играч поради контузия


Лудогорец допусна поражение от 12-ия в Русия и загуби играч поради контузия
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2923 0

Българският шампион Лудогорец допусна поражение с 0:1 от 12-ия в елита на Русия - Ахмат Грозни. Точен за руснаците бе Андрес Понсе в 86-ата минута, като разградчани имаха претенции за засада малко преди гола, които обаче не бяха уважени.

Като цяло "орлите" бяха по-активният отбор, но така и не съумяха да достигнат до попадение в предпоследната си проверка на турска земя. Играчите се отличиха с множество пропуски, което, очаквано, не се хареса на треньора Павел Върба, който заяви след мача:

"Не успяваме да вкараме във втори пореден мач, но днес създадохме доста повече положение, спрямо срещата с Цървена звезда. Мисля, че ще успеем да вкараме в правилния момент, просто ни трябва малко прецизност във финалната третина".

Освен това, той призна, че в тези контроли се прави опит да се даде шанс и игрово време на всички футболисти и затова има изненади в подреждането и изпълнителите в някои аспекти. Неприятна новина за него обаче е контузията на Джордан Икоко, която той получи в края на първата част.

На 7 февруари Лудогорец ще изиграе последната си контрола в Турция. Тя ще бъде срещу Слован Братислава. Сезонът за разградчани започва на 15.02 с двубой срещу Ботев (Враца). Междувременно, Влади Стоянов записа още един мач под рамката след тежката контузия, която го извади от игра дълго време. Българският страж дори ще се завърне за България за баражите според информациите (четете повече - тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички