Конфликт с ръководител допринесъл Лудогорец да уволни Петев?


Конфликт с ръководител допринесъл Лудогорец да уволни Петев?
Снимка: БГНЕС

3256 0

Първият треньор на Лудогорец след влизането му в елита - Ивайло Петев, е имал проблем с ръководна фигура в клуба. Това е една от причините за уволнението на младия треньор от Разград през лятото на 2013 година. Това обяви бившият футболист на "орлите" Емил Гъргоров. Той бе помолен да коментира какъв треньор е Петев от полското издание przegladsportowy.pl, след като наставникът пое тамошния Ягелония Бялисток.

"Имаше някакви проблеми с президента, но не знам какво точно се случи", заяви Гъргоров пред полското издание. В случая не е ясно дали става дума за заемащия длъжността "президент" в Лудогорец - Александър Александров или за собственика Кирил Домусчиев. "За нас беше изненада, защото той спечели всичко, но може би му трябваше нещо ново", пояснява друг бивш играч на разградчани - Иван Стоянов.

Както е известно, 44-годишният сега Петев беше уволнен през юли 2013 г., в началото на сезона. Преди това Лудогорец загуби от Берое в мача за Суперкупата, падна от Слован (Братислава) в първия мач в Шампионска лига и претърпя поражение в първи кръг на Първа лига срещу новака в елита Любимец. По-късно през същата година наставникът проговори за раздялата с клуба и призна, че е огрочен.

"Още от първия ден, като си тръгнах, досега мисля, че бях предаден. Така се чувствам. Като Цезар ме предадоха най-близките хора. Не ми е лесно да го споделя с всички, но ме човърка и си го казвам в пряк текст, че бях предаден", заяви треньорът. А защо той изостави националния отбор на България вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички