Левски продължава защитата на Купата на България срещу основния фаворит - Лудогорец


Левски продължава защитата на Купата на България срещу основния фаворит - Лудогорец
Снимка: Снимки: LAP.bg / Колаж: SportLive

1995 0

Двата родни гранда - шампионът Лудогорец и действащият носител на Купата на страната Левски, ще премерят сили в осминафиналната фаза за Купата на България на "Хювефарма Арена" в Разград.

Това ще бъде втора среща за двата тима в рамките само на 4 дни, след като те играха един срещу друг в четвъртък (1 декември), отново в Разград, но в Първа лига, който завърши при резултат 0:0.

В срещата през седмицата липсваха голове, но не и екшън. Двата отбора показаха сериозна борба и желание за победа. Мрежата бе намерена на два пъти, но головете бяха отменени. ВАР се намеси и отмени дузпа на Лудогорец, а Левски нацели и страничния стълб. Главният арбитър Станислав Тодоров пък отсъди цели 12 жълти картона.

"Сините" продължават да имат проблеми с контузени играчи. Жереми Петрис, Николай Михайлов и Ноа Сонко Сундберг се очаква да пропуснат срещата. Анте Шимунджа пък се очаква да излезе с най-добрите си 11 на своя терен днес.

Лудогорец е отборът, който се намира в по-добрата форма. Шампионите са с 3 победи и 2 равенства в последните си 5 срещи, а момчетата на Станимир Стоилов имат 1 успех, 1 поражение и 3 ремита.

Столичани ще бъдат мотивирани да сломят шампиона и да продължат успешно защитата на своята титла. "Орлите" обаче ще направят всичко възможно да развалят плановете на "синия" тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички