Анте Шимунджа: Тепърва ще се подобряваме


Анте Шимунджа: Тепърва ще се подобряваме
Снимка: ludogorets.com

952 0

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели впечатленията си от неофициалния си дебют начело на разградчани. "Орлите" завършиха наравно 1:1 с полския гранд Висла Краков, а според словенеца условията за игра са били трудни.

"Трудни бяха условията, но и за двата отбора беше еднакво. Много съм доволен от първото полувреме, докато през втората част имахме проблеми, някои от моите играчи не играха на титулярните си позиции. За първа проверка беше окей представянето ни. Искаме да пресираме високо и да отнемаме топката, но това трябва да го правим през цялото време.

Това е процес, който изисква много работа. Може би в следващите мачове ще се справяме по-добре. Ще бъде глупаво от моята страна, ако заложа от самото начало на трима централни защитници. Аз не съм от този тип треньори, които имат само една система, на която разчитат. Съобразявам се с футболистите, които разполагам.

Имам доста сериозен избор от играчи, за да ротирам състава според различните съперници. Всички футболисти трябва да бъдат на върха на своите способности.

Доволен съм от желанието, което видяхме. Разбира се, тепърва ще се подобряваме, защото ни очаква още много работа", каза словенецът след проверката.

Ето и каква сума ще плати Лудогорец за ново попълнение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички