Легионер си спомни за Левски и отсече за Лудогорец: Не знаех кои са, търсих ги (ВИДЕО)


Легионер си спомни за Левски и отсече за Лудогорец: Не знаех кои са, търсих ги (ВИДЕО)
Снимка: Ивай Йочев

5634 0

Бившата звезда на Лудогорец - Върджил Мисиджан, даде любопитно интервю в Нидерландия. Там той е част от Твенте, като той говори пред  клубната телевизия на тима, а не пропусна да коментира и успешната си кариера в България, където остана 5 години. 

"Стана малко странно. Изпаднахме с Вилем II и се появи интерес от български отбори. Първо беше Левски, познавах добре този отбор. След това дойде Лудогорец. Не бях сигурен кои са, така че трябваше да ги потърся.

Имах няколко предложения в Нидерландия, но Лудогорец играеше европейски футбол, а аз не знаех дали ще имам друг шанс да играя в европейските клубни турнири. Помислих си: "Ще го направя, въпреки възрастта ми". Бях само на 20 години", спомни си Мисиждан пред камерата за годините в България и акостирането му в Разград.

"Това беше добър избор. С Лудогорец играх в Шампионска лига и Лига Европа", добави фланговият футболист, който вече е на 29 години.

В крайна сметка играчът записа 206 мача за българските шампиони, в които отбеляза 49 гола и е асистира 36 пъти. През 2018 г. бе продаден в германския Нюрнберг срещу три милиона евро, след като бе закупен за 700 000 евро. 

Eто на кой бивш полски национал и играч на Лудогорец спряха правата!

Вижте и останалата част от интервюто на футболиста:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички