В Германия фаулираха бивш ас на Лудогорец повече от Лева, Санчо, Коман и куп звезди


В Германия фаулираха бивш ас на Лудогорец повече от Лева, Санчо, Коман и куп звезди
Снимка: Guliver/GettyImages

5008 0

Нюрнберг напусна безславно Първа Бундеслига, след като разочарова през цялата година и изпадна преди няколко седмици, закотвяйки се категорично на дъното. Едно от малкото хубави неща в селекцията на вече изпаднали тим беше Върджил Мисиджан, който беше трансфериран в края на август. 

Холандският футболист, който беше един от най-важните за Лудогорец през последните 8 години, показа добри изяви през първия полусезон, но подобно на своите съотборници след зимната пауза той дори загуби титулярното си място. Въпреки това той се появи в челото за най-малтретирани футболисти. След края на сезона стана ясно, че Мисиджан е под №4 в класацията за най-фаулирани футболисти, въпреки че изигра 23 мача. В тях той е бил фаулиран цели 54 пъти, сочат статистическите данни на "msn".

В класацията той изпреварва куп звезди от големите отбори като Роберт Левандовски, Кингсли Коман, Джейдън Санчо, Марко Ройс и много други. Очаква се холандският ас да бъде продаден, ако постъпи оферта около 3 милиона евро за него - сумата, за която беше продаден от Лудогорец. Преди известно време пък Мисиджан разкри за тъжната реалност, с която се е сблъскал в Разград (подробности вижтет в този материал)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички