Легенда на Базел: Ние сме променени, а Лудогорец е по-зрял


Легенда на Базел: Ние сме променени, а Лудогорец е по-зрял

1694 0

Бившият футболист на Базе" и настоящ посланик на клуба - Марко Щрелер, е убеден, че неговият тим е в ролята на фаворит в решителния мач срещу Лудогорец от групите на Шампионската лига.

Според него българският шампион играе много по-добре в сравнение с 2014 г., но футболистите на "орлите" ще са под голямо напрежение с оглед на ситуацията за продължаване в евротурнирите през пролетта.

"Когато си толкова близо до целта, както е Лудогорец в момента, съм сигурен, че и играчите на българския тим са под голямо напрежение. Ние може би имаме малко по-голям международен опит от нашия съперник, играли сме в повече такива ключове мачове. Признавам, че сега ролята на фаворит е за Базел, но ние сме гледали внимателно домакинските мачове на "Лудогорец" срещу ПСЖ и "Арсенал". Аз лично бях впечатлен от показаното и знам, че сега "Базел" го чака един много, много тежък мач", каза Щрелер пред bTV. 

"От друга страна Базел е с променен облик. Май само 2-3 играчи от преди 2 години са още в състава ни. Ние сме променени, а Лудогорец е по-зрял, има и повече натрупан опит и това работи в тяхна полза", продължи посланикът на швейцарския шампион.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички