Къде да гледаме мача Лудогорец - Мидтиланд от Шампионска лига?


Къде да гледаме мача Лудогорец - Мидтиланд от Шампионска лига?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

4012 0

Европоходът на българския шампион и хегемон в последните години Лудогорец продължава. "Орлите" мечтаят за 3-ти път в своята история да влязат в груповата фаза на Шампионска лига, като следващата стъпка е датският шампион Мидтиланд от втория квалификационен кръг.

Футболистите на Павел Върба вече се справиха с черногорския Будучност, но класата му е далеч от тази на следващия им съперник. Българският национал Божидар Краев може да се изправи срещу разградчани, тъй като попадна в разширения състав на датчаните.

Срещата на стадиона в Разград обещава да е изключително успорвана, а  букмейкърите оценяват шансовете на двата отбора като равни. Според Павел Върба, най-големият недостатък за Мидтиланд е фактът, че отборът не е играл скоро в официален мач.

Двубоят между Лудогорец и Мидтиланд от втория квалификационен кръг на Шампионска лига е с начален час 20:30 и ще бъде предаван пряко по "Диема спорт", като ще можете и да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg. А кои двама в Лудогорец са с коронавирус преди важния мач с Мидтиланд?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички