Къде да гледаме Ференцварош - Лудогорец в Шампионска лига?


Къде да гледаме Ференцварош - Лудогорец в Шампионска лига?
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

9252 0

Тази вечер Лудогорец стартира участието си в Шампионска лига. От 21:00 часа в Будапеща "орлите" ще срещнат унгарския първенец Ференцварош. Срещата ще бъде предавана пряко по "Диема Спорт 2", а можете да я следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Двубоят е много важен за Стойчо Стоев и възпитаниците му. В него те ще трябва да се изправят срещу кошмарите си - през миналия сезон бяха изхвърлени турнира от друг маджарски тим - МОЛ Види. Евентуално отпадане сега, в първия квалификационен кръг, отново ще бъде тежък провал, защото клубът хвърли доста пари за селекция. И елиминиране от Шампионска лига и отиване в Лига Европа ще доведе и до удар по формиране на бюджета.

На "Групама Арена" Лудогорец ще стане трети по мачове от българските отбори в евротурнирите. Това ще е 75-и двубой за разградчани - с 1 повече от Литекс. В досегашните си срещи тимът има положителен баланс - 26 победи, 23 равенства и 25 загуби, при голова разлика 101-90. Това ще е осмо участие на "орлите" в континенталните надпревари. Всяко от тях е започвало в пресявките за турнира на богатите. Подробности за съдията на мача вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички