Израелец ще свири първия мач между Ференцварош и Лудогорец


Израелец ще свири първия мач между Ференцварош и Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2808 0

Българският шампион Лудогорец започва участието си в Шампионска лига от първия кръг. Тази година разградчани ще се изправят на старта срещу унгарския първенец Ференцварош, като първата среща е на 10 юли от 21:00 часа.

Днес стана ясно, че двубоят в Будапеща ще бъде воден от израелски съдия. Това 41-годишният Ейтан Шмуелевиц. В кариерата си той има три мача с българско участие, като "Меридиан Мач" припомня, че най-запомнящият се от тях е срещу Малта през 2013 година, когато печелим с 6:0. 

Освен това Шмуелевиц е свирил мач на националния отбор до 17 години срещу Азербайджан (победа с 4:1 през 2012 година), както и равенството на "лъвовете" до 19 години срещу Албания (1:1). Въпросният съдия има право да свири международни мачове от 2012 г. Той е свирил в групите на Лига Европа, както и в квалификациите на Шампионската лига.

Лоши новини застигнаха Лудогорец след мача за Суперкупата на България, който спечелиха с 2:0 срещу Локомотив Пловдив. Един от основните играчи е с контузия, а кой е той и дали ще може да играе на старта на Шампионска лига, може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички