Къде да гледаме двубоя Лудогорец - Левски в Първа лига?


Къде да гледаме двубоя Лудогорец - Левски в Първа лига?
Снимка: Официален сайт на Левски

2347 0

Днес шампионът Лудогорец приема Левски в двубой от предпоследния кръг на Първа лига. След двубоя разградчани ще вдигнат и деветата си шампионска титла, като се очакват и празненства на стадиона.

За "сините" обаче двубоят е от изключителна важност в битката за Европа, която е жестока и надпреварата с ЦСКА и Славия изглежда, че ще е до последно. Наставникът Георги Тодоро обаче има доста проблеми около състава. За гостите извън строя са Холмар Ейолфсон, Симеон Славчев и Станислав Иванов, а под въпрос е Деян Лозев, който обаче попадна в групата.

След наказание се завръща Янис Каргас. Тимът има само един вкаран гол в последните си 6 мача с Лудогорец в първенството на България. Двубоят е от 18:30 и ще може да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по Diema Sport.   За "зелените" единственият, който няма да е на разположение на Павел Върба е Клаудиу Кешеру, а тимът е на 2 мача от рекорда на ЦСКА от 36 последователни двубоя в елита на футбола ни без загуба.  Междувременно, стана ясно, че в още два елитни отбора има играчи, заразени с коронавирус - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички